You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Over Ineke

In september 1997 heb ik Kapsalon Fluente opgericht. 'Mijn kindje' was geboren. Dit bleek al snel een groot succes te zijn. Wat resulteerde in een mooie kapsalon met een hele trouwe klantenkring. Ruim 23 jaar heb ik onze klanten met alle liefde en plezier geholpen. Ik heb er altijd naar gestreefd om iedereen een goed gevoel én een relaxmoment te geven in onze salon. Dat is belangrijk, maar kwaliteit stond altijd voorop!

Mijn droom, onze dromen!

De weg werd vervolgd ... richting een haarwerkpraktijk. Deze richtte ik in 2015 op. Sinds 2021 richt ik me volledig op deze specialisatie en kan ik weer met veel enthousiasme mijn nieuwe passie uitoefenen. Ik wil mensen helpen, ik wil oplossingen aandragen bij haarproblemen. Of dit nu tijdens chemotherapie of bij andere haarproblemen zoals alopecia, stress, dieet, operatie, medicijngebruik of ouderdom is? Ik help jou weer een gezicht te geven. Hoe fijn is het dat je weer blij en vol zelfvertrouwen mijn haarwerkpraktijk verlaat? Ik word er heel gelukkig van om jou gelukkig te maken!

SEMH-certificatie

Mijn praktijk ‘Ineke van Belleghem Haarwerken’ is SEMH-gecertificeerd. Dit betekent dat ik door het volgen van verschillende opleidingen en door jarenlange ervaring, voorzien ben van een keurmerk voor goede hulpmiddelenzorg.

De SEMH-erkenning is van toegevoegde waarde voor alle partijen. Zo word ikzelf regelmatig getoetst of de zorg en kwaliteit die ik lever voldoet aan de eisen én of het nog aansluit bij de behoeften van de klant. Zo is de klant gegarandeerd van kwaliteit, kennis en begrip.

Mijn werkwijze   Webshop